keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Nojaaton postaus

Yleisön pyynnöstä- eipäs kun HAASTEESTA yritän tässä postauksessa olla kertaakaan sanomatta "no jaa"- ja tuota ei lasketa!! Alkaa.... NYT!
  Mutta ei sillä, tällä kertaa olen niin onnellinen päiväni huipennuksesta että en edes halua vähätellä sitä tuolla sanayhdistelmällä- Levykauppa Äxän paketti kolahti postilaatikkoon ja sieltä paljastui tuo ihanainen Queenin A Day At The Races- levy! Nyt menee toinen kuuntelukerta- ja voi taivas miten monta huippua kappaletta yhdelle CD:lle voikaan mahtua! Somebody To Love, The Millionaire Waltz, Drowse, Teo Torriate... levyn kaikki kymmenen kappaletta ovat loistavia. En ymmärrä, miten aikoinaan tätä levyä haukuttiin- no, jäähän se ehkä edeltäjänsä varjoon, mutta en kyllä ihan ymmärrä sitäkään- okei, onhan Night At The Operalla upeita sävellyksi, kuten esimerkiksi se Bohemian Rhapsody, mutta minusta tältäkin levyltä löytyy aivan yhtä paljon lahjakkuutta ja loistoa- oikeastaan omalla arvoasteikollani taidan nostaa tämän HITUSEN Night At The Operan yläpuolelle- ihan vain, koska minusta tämä on loistava kokonaisuus.
  No- ei pahus, meinasi tulla se kielletty sanonta! Taidan ihan oikeasti käyttää sitä liikaa. Mutta hieman tästä levystä vielä: tiedättekö, mikä pikkuseikka tekee tästä hervottoman mahtavan? Sisäkannet. Ainahan niissä lukee, kuka soittaa ja mitäkin, eikö niin? No, A Day At The Racesin sisäkannessa lukee:
Freddie Mercury- Vocal, Piano, Choir Meister, Tantrums (Laulu, piano, kuoronjohtaja (sana 'meister' on saksaa, eikä levyllä oikeastaan ole edes sitä kuoroa), kiukuttelut)
Brian May- Guitars, Vocal, Leader of the Orchestra (Kitarat, laulu, orkesterinjohtaja (eikä levyltä löydy orkesteriakaan, minun tietääkseni))
Roger Taylor- Drums, Vocal, Percussion, Pandemonium (Rummut, laulu, lyömäsoittimet, sekasorto)
John Deacon- Fender Bass
Unohtamatta samaa vanhaa vitsiä: No Synths! (Ei syntikoita!)
 Tämä levy yksinkertaisesti huokuu älykkyyttä. Saatte lähiaikoina kuulla lisää rock á la carten kautta (niin no, edellinenkin on kesken- aika ei vain riitä!),  mutta nyt minun on pakko lopettaa tämä ihkutus ja jättää teidät kuuntelemaan vaikkapa seuraavaa lohkaisua tältä loistoalbumilta. On vaikea valita, minkä linkitän edustamaan tätä albumia, mutta päädyn nyt tähän omaan suosikkiini.Q Seuraava kappale on jo pitkään ollut top-10-listallani- se nyt vain on loistava kipale!
EDIT: HÄRREGYYT!! TÄMÄ ON BLOGINI 500 POSTAUS!! Tämän levyn saapuminen juhlistamaan pyöreitä lukuja!  Lupaan yhden asian: seuraavien 500 postauksen aikana laatu vain paranee- kun 1000 päästään, niin vedetään isommat bileet!

2 kommenttia:

  1. "Drowse" on hyvä-hyvä! Onnittelut 500. postauksesta. Jatkaa samaan tapaan! :)

    VastaaPoista
  2. hahah sanoinko mä jo et nauroin tälle?? hihihi ihana<3 (nyt siellä alko lauseet sanalla no, päläpälä tai okei, päläpälä.... vähä tollasia nojaan sijaisia ;D mut ei ollu ainakaa nojaata! BRAVOO)

    VastaaPoista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!