keskiviikko 9. tammikuuta 2013

I've really, really been the best of fools

O. Mi. God.
Olen taas huolestuttavan syvästi ihastunut Bändiin. Nimenomaan Bändiin isolla b:llä, sillä tämä bändi on jotain eritystä, kuten ovat jo levyhyllyni aikaisemmat kaksi jalokiveä.
  Mutta tämä.. kuuntelin tämän kappaleen noin viikko sitten ensimmäisen kerran, ja se kuuntelukokemus menee niiden huipuimpien joukkoon. Tämä ei totisesti ole ihan samaa mitä olen aiemmin kuunnellut, mutta ihan yhtä loistavaa.
  Ai niin, mainitsinko jo bändin nimen? Se on tuo rockmusiikin aatelistoon kuuluva, historiallinen ja upea yhtye nimeltä LED ZEPPELIN. Tänään juhlitaan Jimmy Pagen eli Led Zepin kitaristin 69:ttä syntymäpäivää- oikeastaan harmi, että faniuteni ei ole vielä pitemmälle kehittynyttä. Noh, onnea kuitenkin, Jimmy!
  Mutta tämä kappale. En minä vielä mitään uskalla sanoa kun en Led Zeppelinistä mitään tiedä.
  Mutta tiedoksi: tämä yhtye tulee jäämään elämäni soittolistalle, mikä tietää tod. näköisesti lisääntyvää fani-ihkutusta- voi teitä raukkoja jotka tätä blogia sitkeästi lukevat! Hatunnosto teille!
  Tässä tämä ihana, kylmänväreitä lähettävä biisi. Pidän tosi paljon- oikeastaan olen jo lajitellut tämän mielessäni siihen kullanhohtoiseen ja vain pari biisiä sisältävään laatikkoon jossa lukee: IHAN OIKEASTI HELMET.
  Joten nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!