lauantai 12. tammikuuta 2013

Haastepostaus Kaisulta

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa minusta
1. Rakastan, rakastan ja rakastan pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä/ marjoja.
2. En ole vielä koskaan löytänyt täydellistä taustakuvaa kännykkääni. Se vaihtuu noin kolmen päivän välein, ja aina ajattelen: "Mutta kun täydellisyys ei välity tarpeeksi hyvin tämän kautta". Tällä hetkellä taustakuva on mielenkiintoinen kuva Roger Taylorista:
Mutta eiköhän tämäkin pian vaihdu.
Sama vaihtointo muuten koskee Facebookin kansikuvaa.

3. Miksi sinun pitäisi kutsua rumpalia? Ei väliä, ei se kuuntele kuitenkaan. Rakastan rumpalivitsejä. Ja puolet tutuistani varmaan kohta katkoo välinsä minuun sillä en osaa mitään muita vitsejä. Mutta nämä ovat huippuja! Okei, olen koukuttunut. Mutta hyviä ne kuitenkin on. "Mitä eroa on rumpukoneella ja rumpalilla? Rumpukoneeseen tieto pitää syöttää vain kerran, se pystyy pitämään yllä tasaista rytmiä eikä se vie tyttöystävääsi." Huomautus! Arvostan rumpaleita suuresti, ja tiedän että todella hyvän rumpalin takana on valtavasti työtä. Ja jos uudenvuoden lupaukseni pitää, vuoden lopussa myös minä hallitsen rummut joten kuten!

4. Noin kolmen vartin pianonsoiton jälkeen oikea käteni on jääkylmä ja vasen tuntuu siltä, kuin olisin pitänyt sitä puoli tuntia patterin päällä. Enkä tiedä mistä se johtuu. Ja kun keskityn johonkin oikein paljon, nenästäni tulee jääkylmä.
5. Meikkaaminen ei kuulu suosikkijuttuihini. Ajattelen vain: luomiväri- miinus viisi minuuttia unta. Peitevoide plus puuteri- miinus viisi minuuttia.. 
6. Yhdellä ruuanlaittokerralla töskään enemmän kuin keskiverto ruuanlaittaja kolmen vuoden aikana.
7. Olen paatunut pöytälaatikkokirjailija- ihan oikeasti. Minulla on kirjoituspöydän laatikko, joka pursuaa mitä kummallisempia tekstinpätkiä- hetken inspiraation tuotoksia, jotka eivät ikinä tule johtamaan minnekkään.
8. Olen mestari hukkaamaan plektroja. Tämän viikon saldo on 5 kadonnutta pienokaista. Etsintäkuulutus.
 9.  Olen kykenemätön pitämään huonettani järjestyksessä kahta päivää pitempään. Yleensä tiistaina näyttää siltä, kuin täällä olisi ollut pahan luokan tsunami.
10. Saan vinoja katseita mutta oikeastaan pidän linja-autolla matkustamisesta. Okei, en ehkä aamulla kahdeksaan mennessä mutta muuten se on... rentouttavaa. En tiedä miksi.
11. Sen jälkeen kun tutustuin brittiyhtyeeseen nimeltä Queen olen potenut pakonomaista tapaa hokea sanoja kuten 'kultaseni', 'muruseni', 'omigod' ja 'höpsistä'. 



Haastajan kysymykset:
1. Millaisessa elämäntilanteessa uskot olevasi kymmenen vuoden päästä?
- Hmm. Onnellisessa. Tapahtumarikkaassa. Hieman kolhivassa- mutta kuitenkin elämänjanoa tyydyttävässä.
2. Oletko aamu- vai iltaihminen?
-ILTA
3. Millainen on hyvä ystävä? Kuka on paras ystäväsi ja miksi juuri hän?
- Hyvä ystävä? Sellainen, jolle voi soittaa milloin vain, joka on aina ymmärtäväinen, joka on asiallisen hullu, joka on sopivasti itsekäs että ystävyyssuhde pysyy tasapainossa, joka on täydellisen uniikki ihminen, ja sellainen, jonka kanssa voi vain olla hiljaa ja  nauttia elämästä. Eli siis yhdellä sanalla kuvailtuna ja samalla toiseen kysymykseen vastattuna: Kaisu. Miksikö Kaisu? Koska tämä tyttö on täyttä kultaa. Huonoja päiviä, itkuja ja ristiriitoja- mutta myös onnistumisia, sylintäydeltä naurua ja taatusti pysyvää ystävyyttä. Jo se seikka, että tiedän voivani luottaa Kaisuun missä tilanteessa tahansa, tekee hänestä ihmeellisen ihmisen. Minä olen välillä täydellinen idiootti enkä läheskään aina ansaitsisi näin upeaa ystävää- silti olemme olleet melkein-siskoksia jo varmaan... no, 14 vuoden ajan? Ei ehkä IHAN 16:ta. Nah, en minä tiedä. Hirveän kauan silti. Ja joka päivä kiitän kohtaloani siitä, että olen saanut tutustua tähän täydelliseen olentoon.
Siiiiiirappista. Mutta totta joka sana.
4. Missä Suomen kaupungissa tahtoisit asua?
- ÄRH. Ehkä.. Kuopiossa.
5. Suolainen vai makea?
-Makea- juu, olen sokerirotta.
6. Juotko kahvia tavan vuoksi, vai onko se oikeasti hyvää?
- Pah! En kummankaan vuoksi! Juon sitä sen takia että en kulje zombiena koko päivää ja kärsi järkyttävistä vieroitusoireista.
Okei, on se hyvää.
7. Mikä oli unelma-ammattisi lapsena ja mikä se on nyt?
- Lapsena.. kirjailija. Nyt, ehkä psykiatri tai lääkäri. Okei, sanotaan tähän se absurdi ajatus: haluaisin olla muusikko, mutta en oikein tiedä.
8. Mikä arkiset asiat ilahduttavat sinua?
-Miljoonat jutut. Kommentti lukijalta. Se viimeinen "Heaven" henkäisy Stariway To Heavenissa. Se, kun onnistun soittamaan täydellisen glissandon. Kun pääsen kävelemään kaverin kanssa bussipysäkille. Se kun purkkapussissa on vielä yksi hyvänmakuinen purkka. Kun herää yöllä kolmelta ja saa nukkua vielä kolme tuntia. Salin jälkeinen fiilis. Se, kun saan piirrettyä hienon j-kirjaimen. Kun aamulla on tähtitaivas, maailma on auki toisiin ulottuvuuksiin asti. Kauan kadoksissa olleen plektran löytäminen. Sillä näistähän se onnellinen elämä koostuu- pikkujutuista!
9. Mikä on ihnokki kotityösi?
- Roskien vieminen- kyllä, olen laiska!
10. Luetko mieluummin kirjoja vai lehtiä?
- Hmm. 50-50. Nykyään on hirveän vähän aikaa lukea kirjoja joten lehdet ovat enemmän kulutuksella.
11. Mitä odotat tältä vuodelta eniten?
- Onnellisuutta.

Minun kysymykseni:
1. Mistä pidät ulkonäössäsi? Entä persoonassasi?
2. Paras artisti/ yhtye kautta aikojen?
3. Mikä kirja on tehnyt sinuun vaikutuksen?
4. Lempiruokasi?
5. Suklaa vai salmiakki?
6. Kerro salaisuutesi onneen.
7. Kerrotko ystävillesi tarpeeksi usein miten tärkeitä he ovat?
8. Mitä selainta käytät?
9. Tiedätkö kuka on John Paul Jones?
10. Osaatko soittaa jotain soitinta?
11. Millä sinuun tehdään vaikutus?

Haastan.. KAIKKI LUKIJAT!! JOKA IKISEN!! KYLLÄ! JA VARSINKIN NOREENIE ALA PAINUMAAN TEKEMÄÄN TÄTÄ SINNE MEIDÄN BLOGIIN MARS MARS!!

2 kommenttia:

  1. Arvasin, että oot haastanu mut kun näin otsikon.. niin arvasin.. Nyt kun menin vielä kommentoimaan, en voi edes esittää etten huomannut tätä!

    Se jääkylmä nenä ja käsi johtuu muuten siitä, että kun soitat, kaikki veri pakenee sun aivoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fail, kultaseni, fail.
      Mielenkiintoinen teoria- mutta miksi sitten verenkierto jatkuu vasemmassa kädessä? Ja ehkä tarvitaan hiomista lausemuotoosi: suinkaan KAIKKI veri ei varmaankaan pakene aivoihini. Taivas, silloinhan se olisi jo aika onneton happikato koko elimistölle!
      Tai ehkä se liittyy siihen juttuun, että sydänkohtauksessakin vasen käsi menee tunnottomaksi. Mutta ei siitä sen enempää koska en tiedä asiasta tuon taivaallista.
      Itse syytän huonoa verenkiertoa oikeassa kädessäni- se kun paleltuu herkemmin ja on usein erilämpöinen kuin vasen.
      Mutta jaa. Pakkohan minun oli heittäytyä nenäkkääksi.
      Anteeksi.
      KIITOS KOMMENTISTA!

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!