tiistai 8. tammikuuta 2013

Voitaisiinko taas arvostaa tätä miestä?

Viime päivinä olen käyttänyt aikaa tämän ihana miehen tuotannon tukimiseen. Tutustuin Brian Mayn Another World-levyn sisältöön ja voin sanoa, että on suuri vääryys, ettei tätä tunneta kummemmin. Täynnä kauniita, kauniita ja voimaannuttavia sanoja. Brian on vain niin täydellisen ihana. En varmaan koskaan saa tuosta lämpimästä ja rauhoittavasta äänestä tarpeekseni.
  Viimeaikoina on ollut hirveästi kiireitä. Hädin tuskin olen ehtinyt kysellä kavereiden kuulumisia koulussa, saatika sitten jutella muualla oleville ystäville. Ja en voi sanoa olevani siitä kovinkaan tyytyväinen. Ja syytän tästä aika pitkälti perfektionismiani ja parhaillaan loppusuoralla olevaa koeviikkoa. Taivaan kiitos huomisen psykologian koe on viimeinen tämän jakson koetus, ja heti sen jälkeen pääsen kuntosalille rakkaan ystävän kanssa.
  Brian laulaa. Laulun sanat inspiroivat juuri tähän tekstiin: In another world/ we can show we care/ you can be sure I'm waiting there/ in another world. En vietä aikaa rakkaitteni kanssa tarpeeksi, tiedän sen. Mutta toisessa maailmassa- minun ajatuksissani, haaveissani siitä että olisi taas vapaata ja täysin stressitöntä arkea- minä silti välitän niistä, jotka ovat lähimpänä sydäntäni. Niistä, jotka luen ystävikseni ja jotka toivottavasti minutkin sellaiseksi ajattelevat.
  Huokaus. Kunhan tästä viikosta päästään, ehkäpä tilanne helpottaa.
  Oikeastaan tarkoitus oli vain postata tämä ihana kappale, eikä heittäytyä näin sentimentaaliseksi. Nojaa, tulipahan taas sanottua ihan tärkeä juttu.
  Mutta tässä siis ihana kultakimpale á la Brian May.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!