sunnuntai 25. marraskuuta 2012

What will be my destination?

Kuuntelin jälleen vaihteeksi The Crossia, ja törmäsin ihanaan kappaleeseen nimeltä Final Destination. Olen tämän bändin suhteen hieman keltanokka, enkä ole vielä törmännyt yhteenkään heidän biisiinsä, joka todella kolahtaisi alitajuntaan ja sydämeen.
  Kuitenkin tänään se tapahtui. Kuuntelin yllä mainittua kappaletta, kun täysin yllättäen pysähdyin kuuntelemaan sen sanoja- jotka ovat oikeasti hurmaavat, kun niihin keskittyy.
  Mutta jälleen kerran hämmennyin, ja tulin hieman ahdistuneeksi. Vaikka kappale onkin rakkauslaulu, sen nimi, ja tarttuva kertosäe this could be my destination herättivät jälleen sen saman vanhan kunnon epävarmuuden, josta olen jo useampaankin kertaan kirjoittanut- mikä minun päämääräni on? Mistä minä voisin edes tietää?
  Yleensä ottaen olen aika itsevarma ja hieman turhankin rämäpäinen tyyppi, ja saattaisin kokeilla hullumpiakin juttuja vain koska niistä saattaa tulla jotain. Mutta tämä on asia, jossa tuntuu, kuin olisin veitsen terällä, horjumassa ja yrittämässä tasapainotella parhaani mukaan. Tämä on ainut asia, josta oikeastaan todella ahdistun.
  Mutta toisaalta, onko tulevaisuus koskaan selvä? Mistä sen tietää, mitä seuraavan oven takana on- vaikka luulisi tietävänsä mitä siellä on, se saattaakin olla jotain aivan muuta. "Elämä on kuin suklaarasia- koskaan ei tiedä mitä saa" sanotaan lempielokuvassani Forrest Gumpissa. En ole koskaan kuullut mitään yhtä älykästä.
  Mitä minä sitten haluan? Sepä se, en tiedä. Toisaalta haluaisin vain turvallisen, rutiininomaisen elämän, jossa olisi mukava työ, oma koti ja oma perhe. Toisaalta sitten haluaisin kokea, todella kokeilla jotain erikoista ja ei väliä, vaikka elämä välillä riepottelisikin. Ja minua hieman pelottaa se, että todellisuudessa haluan jälkimmäistä enemmän- haluan kokea, nähdä ja tuntea. Mutta voiko siten olla onnellinen? Onko se todella miellyttävää elämää?
  Sillä enemmän kuin mitään muuta, haluan vain olla onnellinen. Tavalla tai toisella. Tietysti, kukapa ei haluaisi.Tuskin kukaan ajattelee "Haluan elää elämäni siten, että olen hyvin murheellinen". Oho, olipas kuiva juttu. No kuitenkin. Mutta haluaisin saada jonkinlaista... varmuutta. Ja kun toisaalta haluan elää hieman epävarmaa elämää, voit uskoa, kuinka sekava olo näistä tunteista tulee.
  Miksi kirjoitan tätä tekstiä? Koska tiedän, että muutkaan eivät tiedä. Että muillakin on epävarma olo tulevaisuudesta. Joten haluaisin heidän tietävän, etteivät he ole yksin- ei ole mitenkään epänormaalia olla sekaisin kaikista valinnoista joita pitää tehdä. Yläastetta päättävät joutuvat piakkoin valitsemaan jatkokoulutuspaikan. Varmaan joku pohtii, onko se unelmakoulu sittenkään se oikea. Tässä minun neuvoni: kokeile. Et koskaan tiedä, mitä tulevaisuus on, mutta kokeile. Sillä minusta on mukavampi katua ja valita uusi tie, avata uusi ovi, kuin se, että kahdenkymmenen vuoden päästä huokaan: "Olisinpa silloin vain uskaltanut kokeilla". Sillä muistathan, every morning brings a new day.
  Loppuun vielä creditit The Crossille tämän kirjoituksen inspaamisesta. Olkaa hyvä, The Cross ja Final Destination.

"Maybe it's just a feeling,
 every time we meet
But you hit me right out of the blue
 from all those people out on the streets
And if one time you told me that you loved me - heaven knows
I would feel that I could ski right off the bridge of your pretty nose

This could be my destination
This could be my destination

And if one time you told me that you cared for me
You would renovate my soul

This could be my destination
This could be my destination
Play some guitar now

You could be my

You might be my
You must be my
Final destination

This could be my destination
You must be my destination

Know what I mean
In the day time
In the night time
In the summertime
In the wintertime
About any time
For all time
Say you'll be mine
Say you'll be mine
Say you'll be mine
Till the end of time"

5 kommenttia:

  1. Kirjoitat kuin nuori jumala, kiitos taas! Tykkään laulusta myös paljon, sen sanoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveästi! Minustakin tuo on ihmeen koukuttava kappale- viimeiset kolme päivää se on vain pyörinyt ja pyörinyt päässäni!

      Poista
  2. Aivan mahtava teksti! Sää se vaan hallihet tän kirjottamisen, joka ikisessä postauksessa paremmin ja paremmin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh huh, kiitos rakkahin! Sinä se osaat tämän piristämisen taidon- kiitos kommentista!

      Poista
  3. Kiitos vielä molemmille näistä kommenteista. Eilinen oli järkyttävän väsyttävä päivä, enkä saanut viime yönä nukuttua joten olo on hieman... zombie. Nämä kommentit saivat kuitenkin hymyilemään rankan päivän päälle- kiitos! ♥

    VastaaPoista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!