torstai 8. marraskuuta 2012

En voi sanoa muuta kuin että AIVAN.
Tässäpä kirjoitus, jonka kanssa olen täysin samaa mieltä:
http://www.mendaily.com/brian-may-the-guy-who-really-got-it-made/
"The career of Brian May is a long, varied and successful one. He is one of those rare people who succeed on several levels simply because they are dedicated to whatever they are doing and surely set a positive example for all of us."
Taas jonkinmoisessa Brianpöllyssä, en tiedä syytä itsekkään. Mutta tuo mies nyt vain-! Tässä on täydellinen esikuva. Se, että kulkee läpi aika hitonmoisen hullunmylläkän kuuluisuudessa, ja silti pitää järjen kristallinkirkkaana- uskomatonta. Ja tiedättekö mikä muu on vielä upeaa? Tämä sitaatti:
Miksikö hölisen Brianista koko ajan? Koska minun mielestäni hän on niin aliarvostettu, ja haluan tuoda hänelle julkisuutta. Koska tässä on ihminen joka totisesti ansaitsee sen. Ja toisaalta sitten: rakas, me kaikki olemme epävarmoja. Meillä kaikilla on omat heikot kohtamme. Eihän sellaista olekkaan kuin täydellisen itsevarma ihminen. Brian May oli epävarma monesta asiasta, kuten näette: hiuksistaan, nenästään, pituudestaan, eikä hän kyennyt kommunikoimaan tyttöjen kanssa. Ja silti hän on tänä päivänä uskomattoman lahjakas ja loistava muusikko. Joten älä luovuta. Kukapa tietää, ehkä juuri sinusta saamme kuulla seuraavaksi.
Mutta ei jestas, nyt on oikeasti aika lukea siihen kokeeseen...
 Hyvää jatkoa ja tsemppiä syksyyn rakkaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!