maanantai 1. lokakuuta 2012

Maccaaw!

Aww. Juuri oikea sana.
Muistui tässä mieleeni se äidinkielentunti, tai siis sen alku, kun lueskelin opettajaa odotellessa Rytmi-lehteä, ja bongasin Paul McCartney Memory Almost Full-albumin arvostelun. Itse omistan tuon levyn, ja aikalailla tiesin kaiken mitä artikkelissa sanottiin, mutta sitä en tiennyt, että levyn nimi on oikeasti anagrammi!
Miettikää, miten monen levyn nimi oikeastaan saattaakin olla piiloviesti! Tästäkään ei varmaan heti arvaisi, mitä se sisällään pitää. Se on niin herttainen juttu, että se pitää ihan jakaa täällä pikkuisessa blogissani. En tiedä, oletteko tietoisia tästä, mutta joka tapauksessa.
Kun järjestetään kirjaimet uudelleen, saadaan aikaiseksi lause 
Memory Almost Full= For My Soulmate LLM, sieluntoverilleni LLM:lle. Mikä on LLM, saatatte kysyä. Se saikin minut kyynelten partaalle: Linda Louise McCartney. Mikä tästä tekee vielä koskettavampaa, on se, että Memory ilmestyi vuonna 2007, eli 9 vuotta Lindan kuoleman jälkeen- ja yhä Paul tunnusti kaipaavansa häntä. Tosirakkaus ei kuole, sen Paul todistaa. Mikä ihana mies tuo Macca onkaan. Eikö jokainen meistä halua oman Paulinsa? Minulla ei ainakaan olisi mitään sitä vastaan.
Anteeksi, nyt pitää lopettaa. Liian tunnepitoista. Ei pysty.

4 kommenttia:

  1. En tiennyt tästä! Hieno havainto, teitkö se itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      Ei,en ole yhtään niin fiksu. Luin sen lehdestä :)

      Poista
  2. Oi, minäkään en tiennyt tästä! Oikeasti, aivan ihanana levyn nimi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Koko levy on muutenkin ihana, mutta tuo nimi...! Aivan liikaa!
      Ja kiitos kiitos kommentista!

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!