perjantai 19. lokakuuta 2012

Because of reasons.

Heipä hei rakkaani! Mitä kuuluu? Itselläni alkoi syysloma! Jipii! Se tietää paljoa vapaa-aikaa ja intohimoista bloggaamista (toivottavasti).
  Mutta koska täällä ei muutenkaan käy hirveästi väkeä (ketään en syytä, varmasti ihmisillä on työ/koulu kiireitä ja elämässä parempaakin tekemistä kuin tämän blogin lukeminen ja varsinkaan kommentoiminen), ajattelin että nyt en ainakaan hirveitä väkijoukkoja pitkästytä. Joten illan kuluksi päätin aloittaa pienimuotoisen tekstisarjan, joissa kerron random-faktoja ihailemistani ihmisistä, sanotaanko että about 15 faktaa faktaa per lärvi, riippuen siitä miten paljon kyseisestä henkilöstä ehdin kokoon raapimaan!
   Anteeksi kaikki Beatlemaanikot. Meinasin päästää Maccan ekana valokeilaan, mutta eiköhän se tyyppi ole jo sen verran tunnettu että se voi odottaa seuraavaan! Ja koska löysin loistavasti tästä miehestä juttua, tässä teille Roger Taylor!
(Niin, näiden ei olekaan tarkoitus olla niitä vakavimpia. Ja kaikista en mene takuuseen)
1) Roger Meddows Taylor syntyi 26. heinäkuuta vuonna 1949 Norfolkissa.
2) Roger aloitti ukulelellä kahdeksanvuotiaana, ja sai ensimmäisen rumpusettinsä 12-vuotiaana.
3) Ainakin yksi Taylorien naapuruston asukkaista muistaa "sen kirotun kakaran, joka paukutti rumpuja autotallin ovet selällään".
4) Joskus vuosien -69 ja -70 aikoihin Roger kasvatti parran- jottei häntä luultaisi naiseksi.
5) Roger ja Freddie pitivät yhdessä kojua Kensigtonissa. Noihin aikoihin kumpikaan ei oikein ollut ruuanlaitosta perillä. Freddie kysyi kerran Rogerilta: "Rog ystäväiseni, miten kananmunia keitetään?". Rogerin vastaus: "Sinun pitää.. Umm.. en minä tiedä. Luulen että sillä on jotain tekemistä kuuman veden kanssa". Mitähän siitä on seurannut...
6) Roger olisi halunnut Surreyn asuntonsa eteen suuret leijonapatsaat, mutta paikalliset viranomaiset eivät suostuneet tähän. Senpä takia Roger hankki pihalleen satoja pimeässä hohtavia menninkäisiä.
7) Roger päätti blondata hiuksensa ennen keikkaa. Koska hän ei tarkistanut käyttöohjeita vaan lätkäisi värin päähänsä, tuloksena ei tullut vaaleita hiuksia vaan vihreät.
8) Vuonna 86, kesken konsertin, Rogerin suuhun nousi sylkyklimppi, ja hänen oli pakko sylkäistä se jonnekkin. Klimppi lensi siististi Brian Mayn hiuksiin, kitaristin mitään huomaamatta.
9) Roger pelkää hämähäkkejä.
10) Roger ei oppinut uimaan ennen kuin 22 vuotiaana.
11) Rogerin lempibändi on The Beatles
12) Vaikka Roger näyttääkin pieneltä, hän on kuitenkin ruhtinaalliset 179 cm pitkä.
13) Joskus 70-luvun alussa, ennen Queenin suosiota, bändi oli Liverpoolissa keikalla. Keikan jälkeen bändin jäsenet joutuivat kahnaukseen paikallisen jengin kanssa, jotka eivät hyväksyneet heidän etelän pukeutumistyyliään. Kiitos Rogerin, jengi lähti käpälämäkeen. Hän nimittäin vilautti yliopistonsa kirjastokorttia, väitti sen olevan itämaisen taistelulajiklubin jäsenkortti ja sanoi "Ennen kuin tapan teidät, minun on varoitettava, että minulla on musta vyö ja kolme dania...origamissa".
14) Saadakseen I'm in Love With My Car:in Bohemian Rhapsodyn B-puoleksi Roger lukitsi itsensä komeroon eikä suostunut tulemaan ulos ennen kuin Freddie suostui hänen ehdotukseensa.
15) Kerran, 70-luvulla, Roger oli jostain niin raivostunut, että hän viskaisi koko rumpusettinsä lavan poikki. Freddie ehti alta vain niukasti.
16) En pysty katsomaan Who Wants To Live Foreverin musiikkivideota vakavana, kuultuani että sen tekeminen oli yhtä tuskaa. Miksikö? Koska Roger sattui olemaan umpihumalassa kuvausten ajan.

Toivottavasti tässä oli jotain uutta hauskaa tietoa, hyvää jatkoa rakas ystäväni!

2 kommenttia:

  1. Hyvää tietää, jatkaa vain :) Ja hyvää lomaa! Aion nyt katsoa Who Wants To Live Forever uudestaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tuo tieto kyllä vähän pilasi Who Wants To Live Foreverin mahtipontisuuden ja upeuden! :D
      Oma suosikkini on numero 6. Se on niin outo juttu.

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!