lauantai 1. joulukuuta 2012

Starbright - this is your night

Eilinen ilta ja tämä päivä ovat kulkeneet kuin pilvissä- Roger-pilvissä. Eilen illalla, pitkän pitkän vanuttamisen ja pohdinnan jälkeen, päätin uhrata kymmenen euroa loistavalle musiikille, ja latasin digiAnttilasta Roger Taylorin Strange Frontier- albumin.
  Tämä. On. Paras. Ostos. Pitkään. Aikaan.
  Huh huh. Ties kuinka monetta kertaa soitan tätä täysiä levysoittimesta (pahoittelut perheenjäsenilleni, jos he tätä lukevat) ja täytyy taas vaihteeksi mainita se sama asia: tätä miestä ei sitten osata arvostaa tarpeeksi. Ei niin millään. Tottahan toki Rogerin rumpalintaidot huomataan, mutta harmittavan usein unohdetaan se seikka, että Roger on fantastinen laulaja, kitaristi ja säveltäjä- eivätkä muuten sanoituksetkaan ole hassummat!
  On niin kummallista, todella kuulla kokonainen albumi Rogeria. Olen tietysti kuunnellut hänen musiikkiaan Youtubesta, mutta se, että se tulee suurista kaiuttimista, hyvälaatuisena ja täyttää koko huoneen, on ihmeellisen ihanaa. Ja tosisaan se, ettei Rogerin laulu rajoitu vain pariin kappaleeseen, vaan kattaa kokonaiset  10 kappaletta- tämä on taivaallista.
  Tahdon nyt kirjoittaa erityisesti yhdestä tuntemattomaksi jääneestä kappaleesta nimeltä Young Love.
Tämä on... erikoinen kappale. Tämä ei ole perinteikäs rakkauslaulu. En edes tiedä, onko tämä rakkauslaulu alkujaankaan. Halusin nostaa tämän tuolta levyltä sen voimaannuttavien sanojen takia. Nämä sanat jotenkin saavat nousemaan hieman ylemmäs, nostamaan pään pystyyn ja puremaan hampaat yhteen. 
With a feeling so sure
With a feeling so real
When you know that it's right
When you know it's for real
You gotta stick to your guns 
Show the world that you just don't care

When they're putting you down
With their knives in your back
When they're spreading it round
When they're on the attack
You gotta stand on your ground 
Show the world that it's no cheap deal
Ymmärrätkö, mitä tarkoitan? Seiso omilla jaloillasi, näytä maailmalle ettet ole muiden käsinukke. Älä anna periksi. Usko siihen, mitä teet. Tämän takia olen toistanut tätä kappaletta jo kohta kymmenen kertaa- kiitos, Roger.
  Ai niin. Loppuun varoitus kaikille ystävilleni: jos näet minulla maanantaina kuulokkeet korvilla, kontaktin luominen voi olla lähes mahdotonta. Luvassa myös hillitöntä hymyilyä ja naurunpuuskia- ihan pian lataan tämän albumin nimittäin kännykkääni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!