tiistai 11. syyskuuta 2012

You're not alone. I'm here.

Taas pitkästä aikaa, lähinnä nuiden lähestyvien koepaineiden ja syysmasennuksen takia ajattelin tehdä kaikille upeille ihmisille rohkaisupostauksen (ja niin, upeillahan tarkoitan kaikkia jotka tämän lukevat), johon liitän tämän Michael Jacksonin upean, upean kappaleen. En hirveästi Michaelista tykkää, mutta tämä kappale antaa aina voimaa.
Kaikilla meistä on joskus apea olo. Tuntuu, ettei yhtään ketään kiinnosta. Ettei ole ketään, jolle purkaa huolia ja ahdistusta. Ettei lähellä ole ihmistä, joka ymmärtäisi, edes yrittäisi ymmärtää.
Tiedän tunteen. Mutta tiedätkö sinä, mitä minä tiedän? Sen ei ole tarkoitus olla niin. Se ei ole totta. Aina, ihan aina, on joku, joka on kiinnostunut sinusta. Sinun asioistasi. Sinun elämästäsi.
Ei ole, saatat väittää. Mutta katsopa itseäsi: minkä verran olet tehnyt sen eteen? Oletko jaksanut ylläpitää kaverisuhteitasi? Oletko sinä kysynyt kaverilta että miten menee? Oletko sinä itse osoittanut muille, miten paljon he oikeastaan sinulle merkitsevät?
Koska eihän ystävyys toimi niin, että vain toinen ylläpitää sitä. Ei. Sinun täytyy näyttää, että arvostat sitä ystävyyttä. Sinä olet kaunis. Olet upea, suurenmoinen ihminen. Kukapa ei haluaisi sinua ystäväkseen? Joten näytä ihmisille, että sinäkin haluat pitää heidät lähellään, ja saat osaksesi tämän maapallon arvokkaimman voimavaran: rakkauden. Pienillä teoilla saat voimaa syksyn pimeyteen.
Taputus olkapäälle. Leveä hymy. Naurahdus. Halaus. Ei ystävyys ole iso juttu. Se on miljoona pikkujuttua. Se on oikeastaan aika helppoa. Koska sehän se juuri ystävyydessä on upeinta: ei sinun tarvitse olla huippumalli tai synnynnäinen koomikko, ja silti ystäviesi mielestä olet täydellinen. Tai en minä muista tiedä. Omissa ystävissäni on vikoja, mutta muuttaisinko niitä? En! Koska sitten he eivät olisi niitä rakastamiani ihmisiä- he eivät olisi täydellisiä. Koska sinuun kuuluu kaikki ne viat. Ne tekevät sinusta tuon hurmaavan olennon.
Mutta, tähän loppuun vielä ihan irtanainen huomautus. Onko sinulla paha olla? Tarvitsetko olkapäätä? Minä rakastan lukijoitani. Sen takia haluan, että tiedät minun olevan täällä. Minä välitän sinusta. Joten jos haluat vain puhua, sen teet helposti esimerkiksi Tumblrissa, jossa voit lähettää viestejä myös anonyyminä. Osoitteeni on http://foryoubluebird.tumblr.com/ . Tervetuloa. Ei vihaa, ei arvostelua. Vain lämpöä ja ymmärrystä.
Hyvää syksyä. Pysy vahvana.

6 kommenttia:

  1. Ihana teksti, aivan ihana! Muistathan mussukkaiseni että oot aina ja tuut aina olemaan mun sydämen ykkösnainen? :) Mulle saat aina tulla purkaan pahaa oloa, vaikka välillä mun omien puheripulien takia et varmasti suuvuoroa saakkaan. Ihanaa kun ollaan edelleen, kaikkien näiden vuosien jälkeen näin hyviä ystäviä ja näin läheisiä. Rakastan sinua, parhain mahdollinen ystävä ja (ei biologisesti mutta näin epävirallisesti) sisko<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja täysin samat sanat sinulle, rakkahin, täällä ollaan ja ikuisesti! Kiitos kun oot olemassa <3

      Poista
  2. Greetings to my perfect "alter ego"!

    VastaaPoista
  3. Taas hyvin kirjoitettua ja mukavaa tekstiä :) Hyvää syksyä! Oletkin jo varmaan huomannut, että mulla on uusi tumblr?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, on aina niin ihanaa kun jaksat kommentoida- kiitos oikeasti tosi paljon!
      Ja juu tiedän, tietääkseni seurasinkin sinua jo- pitää ihan tarkistaa! goodgoodvibrations, eikös niin? Kyllä, seuraajana ollaan! :)

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!