lauantai 8. syyskuuta 2012

Lauantai-jukeboxi: C'est la vie, mesdames et messieurs!

Tästähän voisi ottaa perinteen! Aina lauantai-iltaisin tulee jostakin syystä isnpiraatio postata Queenin parhaita biisejä. No, tässäpäs taas näitä herkkuja, nimittäin tämän hetken oma lempparini Seaside Rendezvous!
Kuten laulussa sanotaan, tres charmant, my dear! Ihastuttavan hyväntuulinen namipala A Night At The Opearlta. Sanat, sävelet ja fiilis- ah. Mutta mikä tästä tekee vielä viehättävämmän? Se on noin 0:54 alkava instrumentaaliosuus- vaan eipäs olekaan! Nimittäin nämä puhallinsoittimen äänet ovat peräisin Freddiestä (matalemmat) ja Rogerista (korkeammat). Jos nyt Wikipediaan on luottamista, Freddie imitoi tässä klarinettia ja Roger tuubaa, trumpettia ja kazoota- miten monesta rumpalista on tähän? Veikkaan ettei kovin monesta.
  Mutta tuskin ketään paljon kiinnostaa kuunnella minun tietoiskujani, joten keskitytäänpä kappaleen kuunteluun. Sitä ennen minun on annettava varoitus: tämä jää päähän soimaan. Pari kuuntelukertaa, ja kaikki mitä päässä pyörii on "You say you'd have to tell your daddy if you can, I'll be your Valentino" tai vastaavaa. Suosittelen silti kuuntelua- omalla vastuullanne, muistakaa se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!