sunnuntai 19. elokuuta 2012

"One dump, one turd, two tits, John Deacon"

Otsikko siis ei ole oma mielipiteeni, vaan lainaus Freddie Mercuryn suusta.
  Mutta se oli vain yritys kiinnittää huomio, ja koska sain sen, pääasiaan eli  EASY DEACONIN eli JOHN DEACONIN SYNTYMÄPÄIVÄÄN!! ONNEA MURU ♥!!
  61 vuotta!! Mitäpä osaisin sanoa? Nerokas muusikko, nerokas basisti, yksi omista esikuvistani. John ei ollut diiva kuten Freddie, ei herrasmies kuten Brian eikä hulivili kuten Roger. Mutta John on loistava esimerkki siitä, että ei tarvitse olla suurisuinen idiootti voidakseen olla jotain suurta. Voi vain olla hiljaa ja vetää homman tyylillä kotiin.
  Mitä tulee mieleen Johnista? Siis muutakin kuin herttainen hymy ja upea persoona. No, ainakin jokunen Queenin klassikoista: I want to break free, You're my best friend ja Another one bites the dust, noin niinkuin alkajaisiksi. Oma lempparini näistä kolmesta on I want to break free, eikä vähiten hillittömän musavideon takia. Eiköhän ole korkea aika linkata sekin tänne sivistyneeseen blogiini!
Vaikka video nyt ei olekaan Johnin käsialaa vaan rasavilli-Rogerin, kappale on. Ja tarttuva kipalehan se on, vai mitä? Yksi omista lemppareistani, varma top 10-kappale- minun mielestä. Mitä mieltä te olette Johnista? Minusta hän on ihailtava ihminen- kaikki Queenin hulluus, ja hän säilytti järkensä. Nyt kaikki, aplodit John Deaconille. Kiitos, John, musiikistasi ja esikuvastasi, sinä olet ollut muokkaamassa maailmaa uuteen uskoon. Kiitos, rakastan, onnea! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!