torstai 7. maaliskuuta 2013

Fabulous bunny slippers

Rakkaat lukijat. Joskus asioita voi jättää julkaisematta, mutta tällä kertaa en voi olla jakamatta teille tätä hillitöntä videota- te ansaitsette tämän. Katsokaa ja ihailkaa: legendaarinen I Want To Break Free- musiikkivideo, ja tällä kertaa maustettuna Brian Mayn ja Roger Taylorin selostuksella. 
Brian:"And of course Roger comes out looking very glamorous"
Roger:" I think I was really convincing as a schoolgirl!"


Kaikista Queenin videoista tämä on suosikkini, kuten varmaan monelle muullekkin fanille. Kuinka moni muu yhtye tekee tämänkaltaisen videon? Ei kovinkaan moni. Mutta tämä on kuin valtava vitsi- valtava, toimiva vitsi. Joku ehkä pitää tätä naurettavana pelleilynä- voi miten säälin ihmistä, joka näin ajattelee. Elämä ei ole niin vakavaa- ja parhaat naurut saa nauramalla itselleen! Kiitos tämän videon, tässä maailmassa on hieman enemmän naurua.

EDIT 8.3. Tämähän on loistava video tälle päivälle- hyvää naistenpäivää ihmiset!

6 kommenttia:

  1. Edelleenkään en voi kuvitella tässä muutaku Jeren ja Matiaksen..... Kiitos ystäväni illan piristyksestä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ei tämä muistikuva voi taivas :D Kiitos muistutuksesta!
      Omistan tämän herkän kappaleen vanhalle ystävälleni Matiakselle, jonka olen toivottavsti saanut traumatisoitua mielikuvalla Freddie Mercurystä sukkanauhoissa.

      Poista
  2. Roger on kaunis<3 Ja muuten ihan totta,tuskimpa monikaan yhtye tälläistä videota kykenee tekemään. Maailman paras musavideo Take Thatin "Do what U like" jälkeen :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Se tunne kun Roger on todellisuudessa tyttömäisempi kuin usea tyttö...
      En oikeastaan hirveästi pidä Take Thatistä, mutta täytyy myöntää että Do What You Like on kolahtanut jo pidemmän aikaa! :)

      Poista
  3. Hyvä lauluvalinta naistenpäiväksi!

    VastaaPoista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!