lauantai 23. helmikuuta 2013

Through every fleeted summer,through every precious day

Mainitsin pari bloggausta sitten haluavani kirjoittaa yhdestä ihanasta kappaleesta, ja nyt teen sen. Tässä teille top 10-listani uusin tulokas.

All Dead, All Dead on yksi News Of The World- albumin kohokohdista, vaikka se ei hirvittävästi huomiota olekaan saanut- enkä ymmärrä miksi. Kuunnelkaa nyt tuota kaunista pianonsoittoa. Kuunnelkaa Brianin pehmeää ääntä, varsinkin kohdassa All dead, all dead/at the rainbow's end/And still I hear her own sweet song/ All dead, all dead/ take me back again/ You know my little friend's all dead /And gone.
  Tässä on kappale, jossa on kaikki kohdallaan. Laulu ja harmoniat ovat täydellisiä, pianosäestys on mukavan koristeellinen, basso juuri kohdallaan ja rummut ryhdissä- ja paremman kappaleesta tekee sen, että sillä on tarinansa.
  Äkkiseltään ei ehkä osaisi ajatella mistä kappale kertoo- voisi luulla, että se on sydänsuruissaan riutuvan miehen haikailua hänet jättäneen naisen perään.
  Ei. Tarina on aika vihlaisevan surullinen: Kun Brian oli pieni poika, hänellä oli kissa. Eräänä päivänä tämä kissa sitten heitti henkensä, ja pikku-Brianin sydän särkyi, eikä hän koskaan päässyt yli "pikku ystävänsä" kuolemasta- Brian itse kertoo tämän videossa Queen- In The Studio With Redbeard (Part 1 of 2) suunnilleen kohdassa 7:30.
  Voi Brian parkaa.
  Mutta suosittelen vakavasti tämän kuuntelua- minä ainakin pidin siitä! Samoin voisin suositella tuon toisen linkkaamani videon kuuntelua- mielenkiintoista taustatietoa News Of The Worldista, joka (krhm) taitaa mennä piakkoin ostoslistalleni... Taidan ihan tosissani tarvita kesätöitä, jos joskus meinaan kitarankin ostaa!

2 kommenttia:

  1. Here comes the sun. <3 Kiitos sinulle, tajusin jälleen musiikin merkityksen. Pelastit aamuni ja koko loppupäivän!
    Kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä mitä mitä kuka olet? Kuulitko aamunavaukseni? Voi miten kiva kuulla että joku tykkäsi siitä- aikomus oli puhuakkin jotain mutta ääni päätti tehdä tenän ja aamunavaus jäi siihen. Mutta toisaalta, Here Comes The Sun oli eilen varsin onnistunut valinta- aurinkohan loppujen lopuksi näyttäytyikin!- joten mitäpä siihen lisäämään!
      Ihana kuulla, että se piristi päivääsi- sillä oli sama vaikutus myös minuun! :)

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!