perjantai 22. helmikuuta 2013

Hullun päivän ilta

Pitkästä aikaa päivitystä minun arkipäivästäni!
  Tämä päivä oli pitkästä aikaa kunnolla kummallinen- kerrankin omasta vapaasta tahdostani. Koeviikko loppui, ja shokkihoidoksi tarvitsin jotain hieman kummallista. Ystäväni Kaisu sattui samaan aikaan kylälle, ja käveleskelimme uuteen kirjakauppaan tsekkaamaan valikoimaa- loistava! Olisi ollut niin paljon kasvisruokakirjoja, mutta koska olen tällä hetkellä niin sanotusti peeaa (okei, en ole mutta säästän uuteen kitaraan!), ne jäivät sinne hyllyyn. Sitten paikallisesta S-Marketista uudet koulukirjat- ja koska jotain HASSUA oli pakko tehdä jotta sain eilisen kuvottavan matikankokeen viimeisetkin muistot pois, päätin ostaa kukkakimpun.
  Hassua se oli siksi, että en ole IKINÄ ostanut kukkia. En ikinä. Joten tämä oli aivan uusi kokemus!
  Sitten kotiin. Kotona SUUNNITTELIN ottavani rennosti joko musiikkia kuunnellen tai leffaa katsellen. Mitä vielä- sain valtavan inspiraation alkaa leipomaan joten tekaisin Marianne-kuppikakkuja.
  Tämän jälkeen meinasin huokaista ja jatkaa aluperäisen suunnitelman mukaan, mutta sitten päätinin alkaa siivoamaan ja siivosin hela huushollin.
  Tämän jälkeen vietin rehellisesti kaksi ja puoli tuntia soittaen pianoa. Anteeksi, perhe!
  Tämän jälkeen käperryin (taas) Harry Potterin kanssa sängynnurkkaan, ja yllättäen kello onkin 11 yöllä.
  Oikeastaan mikään päivässäni ei ole HULLUA, mutta se hulluus tässä on että minulla oli aikaa tehdä näin paljon erilaisia asioita. Olen viimeiset.. no, sanotaan 4 viikkoa ollut sangen sidoksissa kouluun ja opiskeluun ja kaiken maailman asioihin, joten tuntuu että en ehdi edes hengittää rauhassa, saatika sitten tehdä mukavia asioita. Tänään minulla oli kokonainen iltapäivä aikaa hullutella- ja olipa muuten terveellistä.
  Hulluus- pieni arjesta irrottautuminen- ei varmaan olisi kenellekkään pahitteeksi. Pienillä asioilla- yövälipalalla, lumihankeen hyppäämisellä tai kilon karkkipussin ostamisella saattaa oikeasti olla hyvinkin positiivinen vaikutus arkielämään. Suosittelen!
  Huomenna edessä olisi onneksi vielä lisää arjesta irrottelua- leffailta kahden rakkaan lapsuudenystävän kanssa! :)
 Nyt hyvää yötä. Teen paluun kirjojen pariin- nyt on kokonainen viikonloppu ilman läksyjä tai muita kiireitä joten ehdin LUKEA!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanarakas postaus!! (totta, nyt huomasin että blogger ei näytä kaikkia postauksia ajallaan) ja tää oli jotenki niiin piristävä!:) huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!! Ja tuolla bloggerilla on kyllä tosissaan joku probleemi :(

      Poista
  2. Voi ihana oli käppöstellä yhessä kylälle, näitä elämän pieniä iloja! :) Ja kohta leffailta alkaa, jes!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli- auringonpaistetta ja paras ystävä, mitäpä muuta täydelliseen iltapäivään kaipaisikaan!
      Ja UGHhGHhhGHH koomaan täällä kaiken syöpöttelyn jälkeen- kiitos ihanasta illasta! :)

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!