lauantai 28. heinäkuuta 2012

May the Olympics begin!

Katoittkos avajaisseremoniaa? Itse vahtasin melkein loppuun mutta sitten uni vei voiton. Mitä mieltä? Hulppea spektaakkeli minusta. Upeaa. Se aikamatka läpi musiikin vuosikymmenien- ne soitti Beatlesia JA Queenia JA Rolling Stonesia!! Aww.
  Britannialla todella oli huikean paljon materiaalia tähän näytökseen-no, pitkä historia ja valtavasti julkisuutta ja saavutuksia.
  Päätös silti voitti 6-0 kaikki muut. Oli upeaa, että se Olympiatuli ei ollut yksi soihtu, vaan se koostui monesta osasta- ihan niinkuin maailma. Jokainen pieni osa on tärkeä. Ja se, että nuorille annettiin mahdollisuus sytyttää koko tuli.
  Ja tietysti Paulien loppuhuipennus, Hey Jude. MAHTAVAA!
  Päivitän tähän heti pätkän Paulin esityksestä, kunhan sellainen Youtubeen ilmaantuu!
Ja näyttää siltä ettei sellaista, siis hyvälaatuista löydy. Pahoittelen!

2 kommenttia:

  1. Tämä oli ensimmäinen kerta kun jaksoin katsoa olympialaisten avajaiset kokonaan. Ja kyllä kannatti! Oli hienoa miten paljon koko hommaan oli panostettu. Suosikkini koko hommassa oli kyllä Arctic Monkeys ylitse muiden. Varsinkin Come together-coveri oli mahtava. Paulin Hey Jude mielestäni kyllä vähän laski tunnelmaa, koska yleisö ei ollutkaan yhteis laulussa täysillä mukana :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      itseäni harmitti hirveästi, koska nukahdin justiinsa ennen Olympiasoihdun sytyttämistä ja Paulia.
      Olympiastadionin akustiikka ei kyllä oikein tehnyt kummallekkaan, Arctic Monkeysille eikä Paulille kunnolla oikeutta, harmi se :( Mutta hieno show silti!

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!