keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kesäloman loppukiri!

Helloua vain taas! Kuten ehkä olet huomannut, tuli piikku tauko postauksessa. Ei, en ole menettänyt toista kättäni, en ole halvaantunut, en ole menehtynyt enkä varsinkaan ole kyllästynyt bloggaamiseen! Syy on mitä yksinkertaisin: kolmen päivän varoitusajalla tuli lähtö Pohjois-Karjalaan työleirille mökille. Sää ei millään muotoa suosinut (joka IKINEN päivä satoi), mutta kuten yleensä, Joensuun kaupungin kirjasto ei pettänyt taaskaan. Matkaan sieltä tarttui uudelleen  Mark Shipperin Paperback Writer (loistavaa huumoria sisältävä ei-niin-tositarina The Beatlesin urasta), The Best: The Beatles Book (kirja, johon on kerätty parhaat artikkelit The Beatles Book-nimisestä brittilehdestä), Tony Barrowin John, Paul, George, Ringo and me, Freddie Mercury- His Life In His Own Words (nimensä mukaisesti Freddie Mercuryn suusta kerrottuna tähden elämä) ja The Beatles-The Lost Interviews (haastatteluita! IHANA!). Joten aikamoinen aarre, sanoisin! Suosittelen lämpimästi joka ikistä Beatlemaanikoille ja Queenieille. 
  Lisäksi on muutenkin tullut luettua paljon- ja ylpeydekseni voin sanoa että olen voittanut ennakkoluuloni vanhoja kirjoja kohtaan ja luin Jane Austenin Ylpeyden ja Ennakkoluulon (Huomaatko? Liian kauan keskellä metsää! Heitän näin kuivaa läppää!) sekä Emily Brontën Humisevan harjun. Jälkimmäinen varsinkin kolahti- nojaa, ehkä olen pinttynyt romantikko, kirja on mielestäni hyvä jos joku hahmoista saa onnellisen lopun!
  Mutta voin luvata, että näitä taukoja on tulossa lisää. Sunnuntaina suunnataan kohti Helsinkiä ja Tukholman risteilyä, sitten pitäisi muuttaa velipoika Lahteen ja vielä toinen pikkukeikka vatunpoimintaan mökille. Että huh huh. Melkein tuntuu jo, että voisi alkaa koulut että pääsisi asettumaan aloilleen. Ja enpä ole tainnutkaan mainita, että tein niin dramaattisen päätöksen että jään kotikylän lukioon (Huokaus tätä huumoria. Pitäisi varmaan lopettaa.). 
  Mutta siis, bloggaaminen jää nyt väistämättä vähemmälle, kun pitäisi ehtiä vielä kavereitakin näkemään etten muutu aivan mökkihöperöksi. 
  Mutta mitä teidän kesään kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!