lauantai 7. heinäkuuta 2012

LORDY LORDY PICCA IT'S YOUR BIRTHDAY!!

PALJON ONNEA RICHARD STARKEY!!
72 vuotta- aikamoinen saavutus! Ja twiittaa kuin teini.
  Hirveän usein sanotaan, ettei kukaan rakasta Ringoa. Että aina kaikkien lempparibeatle on Paul, John tai George. Mutta onko tämä muka totta? Ehei, ei minusta. Ringo on niin rakastettava henkilö, etten ymmärrä, miten joku ei pitäisi hänestä. Jopa ystäväni, joka ei pidä Beatlesista, on sanonut että Ringo on herttainen. Ja eikös se ole totta? Ringo on symppis- täydellinen sellainen.
  Ringo Starr. Melkoinen nimi. Täydellinen legenda.Minusta tiedättekö tuntuu, että Ringon toive on toteutunut. "I`d like to end up sort of unforgettable". Kukapa Ringon unohtaisi, hän on olennainen osa musiikin historiaa. Jos Ringoa ei olisi, Beatles ei kuullostaisi Beatlesilta, ja jos Beatles ei kuullostaisi Beatlesilta, kuka tietää, kuullostaisiko nykyajan musiikkikaan samalta kuin nyt?
  Mutta koska minulla oli ongelmia tietokoneen kanssa, päätin repäistä ja kirjoittaa paperikirjeen Ringon syntymäpäiväksi. Onhan tässä jotain henkilökohtaisempaa, eikö niin? 
Ups! Tuolla olisi tarkoitus lukea "etten koskaan käännä SELKÄÄNI sinulle", sanoa selkääni oli pudonnut pois!

Ja tottakai korttijuliste!!

Hyvää syntymäpäivää. Rakastan 

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea Ringolle täältäkin! :) En edes ole tajunnut, että Ringo on jo 72 vuotta! Ringossa on jotain sellaista sympaattisuutta mitä muissa beatleissa ei ole. Btw, mummoni kertoi 60-luvulla olleensa kovanluokan Ringo-fani:)

    VastaaPoista
  2. Ringo ei varmaan IKINÄ vanhene, siltä ainakin tuntuu!
    Kiitos kommentista! :)

    VastaaPoista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!