torstai 26. heinäkuuta 2012

B-DAY AFTER B-DAY!!

Kyllä tämä on fanien juhlaa, ollut jo monet synttärit viimeaikoina!
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RAKKAHIN ROGER!!
Eli siis, tänään, 26.7. Roger Taylor juhlii 63:tta syntymäpäiväänsä! Ja ken uskaltaa nyt kysyä "Ai, se Duran Duran:in rumpaliko?" saa murhaavan katseen. Ei, nyt puhutaan Roger Meddows Taylorista, yhdestä legendaarisimmista rumpaleista- ja yhdestä Pepperin lempparimuusikosta! Queenissä rumpuja paukuttanut Roger todellakin on hurmaava ihminen. Voisin varmaan ylistää loputtomasti kaikkia niitä piirteitä mitkä hänestä tekee ihanan, mutta varmaan ihmisiltä loppuisi mielenkiinto alta aikayksikön. 
  Mutta silläkin uhalla mainitaan se asia, mikä lopulta vei minulta sydämen: ääni. Se upea, tummansävyinen ja intensiivinen rockia uhkuva ääni. Se, joka iskee suoraan johonkin syvällä jokaisessa meissä asuvaan, johonkin alkukantaiseen. Oikeasti! Kuunnellaanpa tästä vaikkapa nyt täydellisen perinteikäs Roger-biisi I'm in love with my car. Mutta yks hailee, tämä on ah-niin-TÄYDELLINEN.
No? Olinhan oikeassa? Hrr, kylmänväreet juoksee alas selkäpiitä, tämä on niin sieluun pureutuvaa (Vai johtuuko se siitä että täällä talossa on jäätävän kylmä 12 päivän poissaolon takia?). Uuh, täydellistä!
  Mutta ei pidä unohtaa sitä syytä, miksi tämä mies on historiaan jäänyt: rumpalinahan hänet muistetaan. Se vimma, se täydellinen keskittyminen, joka paistaa Rogerin soitosta, on todella nautittavaa. On ihanaa nähdä ihmisen rakastavan työtään: tässäpä yksi näistä ihmisistä!
  Valitettavasti vain Rogerista on aika vaikea löytää tietoa, muut kun jäivät karismaattisen laulajan Freddie Mercuryn varjoon, enemmän tai vähemmän. Olisi ihanaa lukea elämänkerta, jonka kannessa ei lukisi Queen vaan ihan vain Roger Taylor. Löytyisiköhän jostain? Osaako joku suositella? Arvostan jos osaa!
  Mutta pitemmittä pölinöittä, kiitos Roger, kaikesta musiikista jota olet ollut luomassa- ja jota toivottavasti jatkat edelleen. Jonain päivänä minä näen sinut lavalla. Jonain päivänä. 
 Onnea, Roger. Olet rakas.
P.S. Tähän loppuun vielä näyte tästä loistavan rumpalin työskentelystä:

2 kommenttia:

  1. Haluan vain kiittää sitä blogia siitä, että jossain päätä maailmaa on nyt vielä yksi Queenin ja erityisesti Roger Taylorin fani. Tiesitkö muuten, että hänen poikaansa, Rufus Taylor, on myös rumpali ;)
    Yksi hyvä biisi Rogerilta on vielä "Happiness", hyvillä sanoituksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      En, en tiennyt! Tämähän on mielenkiintoinen tietolisä. Ja kiitos kiitos kappalevinkistä, kuuntelen heti! :)

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!