maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesäsuunnitelmaa

Kohta se on. Enää pari päivää, ja vapaus. Anteeksi, että en ole kirjoittanut pitkään aikaan- mutta kun puolet elämästä kuluu kokeisiin lukien ja puolet niihin lukemisen välttelyyn, ei aika yksinkertaisesti riitä järkevään bloggaamiseen. Tämäkin postaus on vain parin rivin mittainen, mutta tärkeä, ja toivoisin, että jos sinulla riittää aikaa ja olisi jotain ehdottaa, niin heittäisit kommentilla.
  Eli. Koska minulla on pitkän pitkä kesäloma edessä, ajattelin pitää huolen että tyhjennän lukulistaani ja todella luen kaikki kirjat, jotka olen vain laittanut jonoon. Siispä suunnitelin, että ottaisin tavoitteen lukea yhden kirjan joka viikko ja kirjoittaa sitten siitä arvostelu tähän blogiin. Joten, olisiko teillä mitään kirjaehdotuksia? Listalta löytyy jo ainakin Mika Waltarin Tanssi yli hautojen, John Greenin Tähtiin kirjoitettu virhe,  J. D. Salingerinin Sieppari ruispellossa ja William Goldinginin Kärpästen herra ja näiden lisäksi liuta elämäkertoja, mutta mitä muuta? Lemppari/inhokkikirjasi? Jokin, joka minun ehdottomasti kannattaisi lukea? Tai jokin, mistä haluaisit minun sanovan mielipiteeni? Ylipäätänsä, jos osaat ehdottaa kirjaa, ehdotus on tervetullut. Mikä kirja tahansa. Kiitos, jos vaivaudut!

5 kommenttia:

  1. Johanna Sinisalon Ennen päivänlaskua ei voi ja Ali Shawn Tyttö joka muuttui lasiksi. Jos nyt kelpais :I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta maar kelpaa! Kiitos! Sulle heitän muuten EDELLEEN vastahaasteen jonka oon heittäny aiemminkin: Johanna Sinisalon Enkelten verta. Suosittelen muuten muillekkin!

      Poista
    2. Jaa, enpäs ole muistanut että säkin oot tuota ehdottanu, oon nimittäin aikonu lukea sen muutenkin :D Pitää lainata.

      Poista
  2. Suosittelen lukemaan Deborah Spungenin kirjan Nancy, ellet ole jo lukenut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm se on kyllä tullut luettua.. tosin hieman puolijuoksua äikän kirjaesitelmään joskus pari vuotta sitten joten ei olisi huono idea- jos kesää jää- lukea se uudelleen ja ajatuksen kanssa! Kiitos! :)

      Poista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!