perjantai 12. huhtikuuta 2013

When I found myself in times of trouble

Jatkan edelleen siitä, miten jaksaa läpi rankkojen koeviikkojen. Tai oikeastaan, ihan ylipäätänsä siitä, miten jaksaa. 
  Joskus elämässä on aikakausia, jolloin tuntuu, että itkuun purskahtaminen on enemmän kuin lähellä. Et tiedä itsekkään syytä, mutta pienetkin asiat saattavat aiheuttaa totaalisen romahtamisen ja mitättömyyden tunteen. Et tiedä minne suunnata, et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä. Tuntuu, että kaikki mitä yrität, romahtaa eikä onnistu. Tunnet olevasi vain virhe, tuntuu, ettet voisi tehdä mitään oikein. Tuntuu, ettei kukaan välitä kiinnittää sinuun huomiota, ja että kaikki lähimmäisesi vain teeskentelevät välittävänsä sinusta.
  Tunnistatko itsesi?
  Sillä jos tunnistat, haluan sinun tietävän että et ole tuntemuksesi kanssa yksin. Luulen, että kaikista itsevarmimmillakin on ajoittain tällaisia aallonpohjia, jolloin eteenpäin jaksaminen on vihoviimeinen asia, mitä voisi ajatella. 
  Mitä tällaisina aikoina voi tehdä?
  Löysin jokin aika sitten erään loistavan nettisivuston. Sivuston nimi on The Quiet Place Project, ja yksi sen sovelluksista on tämä loistava keksintö: The Thoughts Room- Ajatushuone, jossa voit purkaa syvimmät pelkosi, huolesi ja ahdistukesi. Kieleksi saa myös suomen. Kukaan ei lue ajatuksia, ne ikään kuin katoavat tähtipölyksi. Se on huoneen idea- saat olla yksin ajatustesi kanssa ilman, että kukaan arvostelee tai latelee turhia lohdutuksia.
  Tämä on oikeasti uskomaton paikka. Muistan ensimmäisen kerran, kun klikkasin Ajatushuoneen auki. Ajattelin, että olen tyytyväinen elämääni- ettei minulla kertakaikkisesti ole mitään taakkaa sydämelläni, jonka haluaisin vuodattaa.
  Miten väärässä olinkaan. Pian huomasin itkeväni kuin vesiputous naputellessani syvälle aivojen perukoille kätkeytyneitä ajatuksia, ajatuksia, joita en tiedostanut, mutta jotka silti painoivat taustalla. Kokeile. Ethän siinä menetä mitään- ja todennäköisesti saatat saada paremman olon. Suosittelen- klikkaa tuo linkki auki. Jos sinulla vain on aikaa, anna itsellesi hetki purkaa mieltäsi.
  Toinen The Quiet Place Projectin keksintö on The Quiet Place, jonka tarkoituksena on antaa sinulle hetki aikaa erota kaikista sosiaalisista medioista ja tästä 24/7 yhteiskunnasta. Kokeile, tämä on ihan viihdyttävä. 
  Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä esittelen vielä paikan nimeltä The Dreams Room. Tämä on itse asiassa taas uusi sosiaalinen media, johon tehdä tunnus, mutta toisin kuin muissa, tämän tarkoituksena on vain auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi, ja jos tarvitset neuvoa, tukea tai ihan vain jotain jolle purkaa ahdistusta, sieltä löydät myös "Comfort Spotin" jossa voit kirjoittaa anonyymisti kaikki tuskaa- tai miksei iloakin!- aiheuttavat asiat.
  Jaksamisia, rakkaat lukijani. Hymyile maailmalle- se on oikeasti aika hieno paikka kaiken roskan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!