keskiviikko 14. elokuuta 2013

Bloggaajan paluu

Viimeinkin, herra ties miten monen viikon jälkeen, ruudun tälle puolelle rauhoittuu mahtavan kesän viettänyt lukion kakkosluokkalainen! Ette usko miten vaikea on aloittaa taas bloggaamista- en tiedä, mistä aloittaisin!- mutta kun tämän saan kirjoitettua niin uskon että saatte viimeinkin lukea jotain muutakin kuin syntymäpäiväpostauksia tai muuta sellaista.
  Tosiaan. Kesä oli ja meni, siitä jäi käteen valtava määrä uusia tuttavuuksia, muistoja ja opittuja asioita, myös hieman surua ja nuhaa mutta kaiken kaikkeaan, tämä kesä oli aivan huippu. Nyt on kuitenkin aika kaivaa laskin pöytälaatikosta, täyttää kynäpenaali ja ryhtyä opiskelemaan oikein kunnolla. Heti ensimmäiseen jaksoon olin vaarassa saada oikein kunnon tappolukkarin mutta onneksi siitä lähti yksi kurssi pois joten ehdin ehkä jopa elämäänkin tämän pakerruksen lomassa.
  Ei jestas miten kuivaa tekstiä. Koulua koulua koulua. No, se tässä on kyllä ollut parin viime päivän päälimmäisin asia, mutta eiköhän koulunalkushokki mene pian ohi.
  Jälleen kerran kysyn taas (ehkä turhaan koska en ikinä ehdi tai jaksa toteuttaa niitä) mielipiteitänne- mitä haluatte lukea? Mikä ajankohtainen aihe olisi sellainen, josta minun pitäisi kirjoittaa- tai olla kirjoittamatta? Minulla on luonnoksissa parikin kirja-arvostelua kesken joten niitä on tulossa pikapuoliin jahka saan ne viimeisteltyä, ja samoin on pari bändiesittelyä luvassa ja ehkäpä jokunen rock á la carte. Mutta muuta?
   Ensi kertaan, rakkaat lukijani. Syksy saapuu ja sen myötä palaa myös tämän blogin aktiivisuus- pysykää linjoilla!

3 kommenttia:

  1. Jeheeeee, me bloggailuun palailevat! Tervetuloa takaisin, me molemmat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Nyt aletaan ihan yliaktiivisiksi. Jeij.
      Kiitti kommentista! :)

      Poista
  2. Tervetuloa vaan takaisin! Bändiesittelyjä kaivataan täällä päin :)

    VastaaPoista

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!