keskiviikko 19. elokuuta 2015

Epäonnistuminen 2: Bloggaajan paluu

Huhuu? Vieläkö joku kuulee jos huhuilen? Onko jäljellä enää ketään jolle kirjottaisin aivan liian pitkän tauon jälkeen? Jos on, niin avatkaa esirippu ja haukkokaa henkeänne: olen täällä taas, ehkä hullumpana kuin koskaan.

Koska edellisestä kirjoituksestani on niin kauan, etten enää edes viitsi päivämäärää katsoa, lienee syytä päivittää statustani: lukiouurastukseni on nykyään taaksejäänyttä elämää, samoin moni muu asia. Tällä hetkellä pakkailen CD-levyjäni pahvilaatikkoihin ja raahaan turhia roinia kirpputorille, sillä edessä on muutto opiskelijaboksin hämyihin. Ruudun tällä puolella istuu siis nykyään uunituore luonnontieteiden ylioppilas joka aloittaa syyskuun alussa biokemian opiskelut Oulun yliopistossa!

Paljon on silti säilynyt ennallaan. Olen edelleen kasvissyöjä ja harrastelijakirjoittelija, opettelen edelleen soittamaan kitaraa (vaikka nyt olen jo paljon parempi!) ja kerran beatlemanian ja klassisen rockin maailmaan astuttuani en ole sieltä pois päässyt (en kyllä edes ole yrittänyt).

Mikä on blogin tuleva suunta? Hyvä kysymys. Saattaa olla, että muutan ihan uuteen osoitteeseen, mutta aika näyttää. Haluan ainakin PALAVASTI kirjoittaa viimekeväisestä The Beatles Happeningistä, ja viimeinkin purkaa verbaalisesti kevään ylioppilasstressiä, ihan vain sen takia että lukijoissani taitaa olla pari abia jotka saattavat kaivata tukisanoja. Sanasen sanon myös kesäni kohokohdasta eli 22 päivää kestäneestä reilistä!

Kuitenkin. Täällä ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keep Blogger tidy- hate only when necessary!